Juleauksjon

Klubbens julemøte er et sosialt arrangement hvor vi også avholder en juleauksjon. Inntekten går til finansiering av våre egne prosjekter.

I desember måned har klubben julemøte hjemme hos medlemmene.

Julemøte er et sosialt møte uten faglig program, hvor hvert medlem tar med en rett til felles julebord, og så hygger vi oss med velsmakende buffet, kaffe og kaker. Til dette møtet bidrar også hvert medlem med en innpakket julegave som så auksjoneres bort samme kveld. «Auksjonarius» Kari kan kunsten å skape forventninger, så latteren og den gode kommentaren sitter løst. Inntekten fra auksjonen går til finansiering av prosjektene våre. I 2013 bestemte styret at pengene denne gangen skulle gå til barn rammet av den store katastrofen i Filippinene. Det kom inn ca kr 10 000. siste år.

L1030228

Sheila er den lykkelige vinner i første budrunde. Lill følger ivrig med. Ingen vet hva de byr på. Alt er vakkert pakket inn under budrunden.  

Liv Inger har åpnet sitt hjem for juleauksjonen, en vakker ramme rundt julemøtet.

Oslo-Nordstrand soroptimistklubb sitt julemøte. Juleauksjonens inntekter i 2013, gikk til de kriserammede og hjemløse på Filipinene , etter naturkatastrofe i desember.Auksjonarius i gang. Kom med bud!